Hoe kunnen we helpen?

Account activeren

Wanneer er een account voor je wordt aangemaakt (door je lokale beheerder of (bij de inrichting van de site) door de systeembeheerder, ontvang je een activatiemail. Deze mail ontvang je om zeker te weten dat het email-adres echt van jou is en om je op de hoogte te brengen van de voorwaarden van gebruik van PiB.

Als je de mail niet hebt gekregen, zoek eerst in je spamfolder om te kijken of de mail daarin terecht is gekomen. Sommige mailservers kennen deze site nog niet en blokkeren mails. Als je ook daar de mail niet kunt vinden, neem dan contact op met PiB. Mogelijk hebben we niet het goede mailadres van je doorgekregen.

In de activeringsmail zit een link die je moet aanklikken om je account te activeren. Na aanklikken ontvang je een bevestiging per mail met je gebruikersnaam en kun je je wachtwoord instellen en inloggen.

Soms selecteer je per ongeluk of ongemerkt al de activeringslink en is deze daarna niet meer geldig. Dan is je account al geactiveerd en kun je gaan inloggen in je eigen omgeving https://pedagogischepraktijkinbeeld.nl/…. . Aangezien je geen wachtwoord hebt, druk je op ‘Wachtwoord vergeten?’ en maak je een nieuw wachtwoord aan.