Beoordelingen afsluiten

 

 

Wanneer je een groep hebt beoordeeld, staat de beoordeling nog open. Je kunt weer teruggaan na uitloggen om je beoordeling af te maken of te veranderen. Of jouw beoordelingen vergelijken met andere observatoren.

Een openstaande beoordeling is echter nog niet zichtbaar in de locatierapportage of in de organisatierapportage. Daarvoor moet je de beoordeling eerst afsluiten. Dat kun je doen na de vergelijking met iemand anders, of via het hoofdmenu.

Kies daarvoor in het hoofdmenu beoordelingen beheren en vervolgens beoordeling afsluiten. Kies je openstaande beoordeling uit de keuze lijst en selecteer Beoordeling afsluiten.

Je beoordeling is nu zichtbaar in de locatierapportage en (als je daar ook de bevoegdheid voor hebt, vraag je lokale beheerder) in de organisatierapportage.

Volgende Beoordelingen vergelijken