Rapporten afdrukken

Afdrukken van pagina’s in PiB gaat op dezelfde manier waarop je andere pagina’s van internet afdrukt. Kies hiervoor in je Browser voor afdrukken (vaak is dat ook te doen via Ctrl-P).

Dat lukt meestal goed bij de modernere browsers (Chrome, FireFox, Edge) op een PC of Mac.

Een tablet is niet altijd ingesteld om goed te kunnen printen. Het kan wel, mits je een verbinding hebt met het wifi-netwerk waar de printer ook op zit. Sommige printers hebben hun eigen app die je dan eerst op je tablet kunt installeren. Maar vanuit bijvoorbeeld Safari kun je ook vanaf je iPad printen. Overleg hierover eventueel met de technische dienst van je organisatie.

De printweergave van PiB is iets anders samengesteld dan de schermweergave. Bedenk wel dat je de inklapbare vensters in de rapportage uit moet klappen voordat je gaat printen.

Vorige Groepsrapport bekijken
Volgende De laatste rapportage bekijken (video)